30/12-09




1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Abonnemang!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja, min älskling
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? millan, älskling sover
4. Hur lång är du? från topp till tå:P
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Avatar på bio
6. Hur löd ditt senaste sms och vem va de ifrån? ;), till sabina
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skillda
9. När såg du senast din mamma? tre veckor sen..
10. Icke godkänt i något ämne? jupp, engelska
11. Mvg i något? nej..
12. När vaknade du idag? vid 9 tiden, snart sova..
13. Vilken är din favoritplats?Tillsammans med min älskling
14. Vilken plats föredrar du minst? jadu..
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?    
 
16. Hur stor är din säng? 160
17. Vad sover du i? underkläder
18. Hur många kuddar har du i sängen?två
19. Var har du bott/bor? nyköping,stigtomta,jönåker,ålberga,flodafors,katrineholm, heenlunda
20. Tycker du om kinamat?
Ja
 21. Tycker du om kaffe? aa
22. Vad dricker du helst till frukost? te,kaffe,mjölk
23. Kan du spela poker? nej..
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nepp
25. Vill du ha barn? kommer i maj 2010 ;)
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? inte ...
28. Föredrar du havet eller en bassäng?  insjö
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder..
30. Äger du dyrbara smycken? Japp
31. Kan du rulla med tungan? nepp
32. Vem är den roligaste människan du känner? känner måånga
33. Vad har du för ringsignal?
  brolle, hon är flickan
 34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nej..
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? datan
36. Kan du byta olja på bilen? självklart! haha
37. Vilken var den senaste boken du läste? måånga gravidböcker.
38. Dansar du i bilen? neeh?
39. När var du i kyrkan senast?  augusti, alicas dop
40. Hur många hål har du i öronen? japp
41. Har du någon piercing? inte än

42. Har du någon tatuering?
snart
43. Har du provat droger? Nej
44. Röka eller snusa? Nej
45. När blev du av med oskulden? Ett tag sen
46. Har du pojkvän/flickvän?ja, eller fästman
47. Har du ett bra sexliv? aa
48. Vad är ditt mobilnr? *******
49. Vad ska du göra ikväll? har blivit datan då älskling sover..
50. Har du några syskon? japp två systrar

28/12-09

4 Dagra kvar på detta år, oj vad detta å har gått fort trots allat. Vissa saker har inte hänt som skulle ha hänt, men mycke som oxå har hänt. Jag och Patrik har fått det jätte bra tillsamans nu, efter mycke trårar o mycke samtal. i Maj fick vi veta att vi väntade barn, vart jätte glada att vi äntligen lyckas. Fick träffa min läkare o de visar sig att de kommer sluta mf, de var en hemskt tid o få vänta o se.. Efter mycke gårt o tvivel kunde vi gå vidare. 3 September visade det sig att jag var gravid igen!!:)  Efter de som hänt sist var dom första tolv veckorna jobbiga, men nu sitter vi här. Och är i vecka 22+ 2 och lääängtar förfullt tills den 8 Maj då vårat lilla mirakel kommer. Påtal om det, igår vart jag lyckligt. Fick vara med om en väldigt underlig/mysig/underbar känsla. Jag fick se hur våran lilla filur spakra till i magen. Det syndes alltså utåt, vart helt varm i kroppen o ringde upp Patrik som då var hemma o jag på jobbet. Han var riiiktigt avensjuk om man säger så hehe.

Längtar tills Onsdag, då ska ja få träffa Sabina igen.. Är tomt utan henne när hon inte är här i veckorna längre. Håller på att övertala henne att sova kvar här, så håller tummarna!

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Älska mig då.


26/12-09

Nu är jul över, känns bra om jag ska vara ärlig. Hehe all stress de är innan o så. Firade jul i Vadsbro tillsammans med Patriks familj + kusinerna från E-tuna. Vart mycke mat o många julklappar. Fick bland annat saker till lilla bebisen, så någon dag ska vi åka till E- tuna och handla lite saker. Fick ett presentkort på en bra affär där.Fiixade mig ledigt igår så jobbade bara natten, väldigt skönt för då kunnde vi vara hemma och mysa lite tillsammans. Känns som ma knappt hinner njuta av tiden tillsammans... Men men är väl bara gilla läget. Lilla filluren i magen har sprakt för fullt dom sista dagarna, hur mysigt som helst.


Gick föresenten in i vecka 22 idag. Bara 132 Dagar kvar, både ja o Älskling längtar SÅ!
/ Zandra


18/12-09

Fredag igen då, vekorna springer iväg! Idag är de 6 dagar kvar till julafton, och snön ligger kvar! Kanske kan bli en bra jul ?? Älskling vaknade tidigt idag (vart chockad) så idag har vi storstädat hela huset, kändes väldigt skönt och ha gjort det tillsammas. Ikväll blir de nog bara ta de allmänt lungt, ska in till Flen sen och köpa något att äta till kvällen. Och i morgon blir de Nyköping, hoppas iaf på det!Ska förbi mormor och hälsa på lite o önska henne en godjul. Nej nu måste ja springa på toa, ska ringa till Fia oxå.


Zandra Älskar sin Patrik, o är väääldigt glad att han är hemma ikväll!;)



      

14/12-09

Inte alls många dagar kvar till julafton, rättare sagt 10 dagar. Det känns dock inte som jul, kanske har man tappat den känslan ? Men ja längtar till maten, sällslkapet, kalle anka mm. Så - Ja, i år längtar jag nog efter julafton. Men känner ju dock att ja längtar mer till nästa år då vi är en familjemedlem med. Måndag idag då, innbär att de är Tisdag imorgon, gillar inte Tisdagar... kan vara för att man jobbar lååångt pass. Men från & med denna vecka blir de mindre timmar, har fått order av min chef att inte jobba så mycke. Både på ont & gott kan ja tycka.. Patrik är glad, både att ja är hemma mer men oxå för att ja inte ska ta skada från jobbet. Första Måndagen sen vi flytta hit som ja sitter hemma själv, kan erkänna att de är tomt utan dig här Sabina! Men vi ses ju i morgon..

Nej om man kanske skulle göra lite nytta  denna kväll?

Föresten, vet ni en sak ?Jag Älskar min Patrik, för varje dag som går blir min kärlek till honom bara starkare o starakare!



19 Veckor kvar!


9/12-09

Har vart dålig på att upptatera igen, ihelgen var jag nere i Småland på både julbord o se en tripp till Ullared. Hittade mycke roligt hehe. Imåndags var jag & älskling på ul, tror han tyckte de var rätt mysigt trots allt hehe. Menar han har ju svårt att visa känslor, frågade på vägen hem om det kändes på riktigt nu och han svarade att de gjorde de det. För mig känns de fortafarnde overkligt. Men iaf ja, jag var i vecka 18+2. Inte i vecka 20 som jag trodde, men är ju nära. Så idag är de 18+ . Så nu längtar vi båda till 8 Maj, de blev nya bf datumet. Hur mysigt som helst ju, fick en en jätte sur tjej som gjorde ul. Gick ut där ifrån o var väldigt irriterad, hon tog inte ens i hand och presenterade sig. SUCK på såna människor.
Idag var både ja & Bina ledig så vi skulle in till Flen o bada hade vi tänkt, men när vi kom dit visade de sig att dom inte öppnade fören kl tolv. Så var ju bara att åka hem...


              

15 dagar kvar till julafton!:)

 

 


2/12-09

22 Dagar kvar till julafton, längtar faktist. I år blir der firade i Vadsbro, riktigt skönt att bo nära så man kan åka hem när man känner sig trött. Idag är de första dagen på länge som de känns som att de är viter, har bara mysit idag. När älsklingen kom hem i förmiddags åt vi lunch sen gick en promenad, himla mysigt!
Imorgon tar ja o Millan tåget ner till småland, ska vara dör över helgen då jag ska åka till Ullared sen blir de julbord på Lördagen. Blir lite jobbigt att vara ifrån älskling en helg till men har haft mycke tid denna vecka tillsammans då han har jobbat bra pass. Nu längtar vi båda tills på Måndag då vi ska på Ul igen, och denna gång ska älskling med! Nej nu blir de att lägga sig i soffan & ta de allmänt lungt.

 Zandra Älskar Sin Patrik över allt annat!




 18 fulla veckor och 2 fulla dagar (v18+2).

Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr


RSS 2.0