22/11-09

Söndag igen då, helgern bara springer iväg! Ihelgen har vi städat ut i Floda, känns lite konstigt om jag ska vara ärlig men ändå skönt! Man upptäcker hur man kunde ha gjort me vissa saker, tex möbblering. Idag när vi kom hem så avslutade vi kvällen med Tacos o film, älskling ska ju iväg o jobba snart.. Suck! Men de måstes ju...

Börjar bli trött på denna förbaskade huvudvärk som kommer o går, men det är tydligen så de ska vara.
Imorgon ska ja ta bussen in till Nyköping o hälsa på lilla mormor, ska oxå förbi Sabinas skola o titta hur den ser ut. Hon har tjatat sen hum... ett år tillbaka ?
Ser verkligen inte fram imot denna vecka, eller jo helgen. Takida o fira Sabina, men jobba o vara hemmifrån nej tack!


18/11-09

Onsdag och både jag o min älskling är lediga, så när han jar vaknat ( förhoppningsvis snart) så blir de myspys. Äntligen har de lsutat regna så kanske ska ta en promenad innan han vaknar ?
Måste bara berätta,Något har hänt men jag känner mig nykär! Hihi, tror flytten hit gjorde gott för oss båda då vi ser varandra med andra ögon nu.
I helgen ska vi städa allt i Floda, sen slipper vi tänka på det. Har ju en hel vecka på oss till men nästa vecka är verkligen fullbokad för mig, personalfest, jobba, Sabina fyller sen TAKIDA med Inger & Sabina. Längtar! Nej nu ska ja göra nytta.




Jag älskar dig över allt annat!


16/11-09

Måndag igen då, tycker personligen att tiden springer iväg. Ska snart ställa mig o laga mat, älsklingen har önskat fisk och Potatis så det får det bli ikväll. Det märks att de är höst/vinter nu, i helgen som var så vart ja så deppig av både vädret och allt! Gjorde inte saken bättre av att ja jobbade i helgen och att jag var så himla trött! Älsklingen gav mig sovmorgon o skjusa mig till jobbet,var behövligt! Var ute me Millan i en sandgrop som finns här i närheten, hon älskade de kan ja tala om hehe.
 Nej nu blir de att börja me maten.!


 
vecka 16+1 tiden går fort nu!:)        sötnosen idag när vi var ute.


10/11

Ligger i sängen o borde egenligen sova, hatar verkligen o sova utan älsklingen. Det är tufft att vi jobbar så här, gick o la mig i en tom säng, kliver upp i en tom säng går o lägger mig i en tom. Känns inge vidare. Men en sak som känns bra, eller finns många! Hihi, ena saken är att Sabina ligger i rummet brevid och sover. Hon ska bo hos oss varje måndag- onsdag morgon. Tycker de är väldigt mysigt faktist! Den andra saken är den att igår var ja på extra ul, så nu är ja tydligen i vecka 15+3 och bf datumet är 2 Maj. Myisgt värre ju! Fick se den lilla W spratla för fult på ul en väldigt häftig känsla! Ska o göra ett om ca fyra vekor igen, då ska älskling med han kommer oxå tycka de var häftigt! Nej nu blir de sängen, juste GRATTIS MIN ÄLSKADE STORASYSTER PÅ FÖDELSEDAGN!!



Bilden är sen september



8/11-08

fått förfrågan om magbilder, så får väl lägga upp dom:)


 vecka 5/6  fem dagar efter vi hade fått +=)



 Nu, vecka 14:)


8/11-08

Dåligt på att upptatera, jag vet! Nu äntligen har vi flyttat, började köra saker förra Måndagen men körde de mesta sen på Torsdagen & Fredagen. Så vi har sovit här tre nätter nu, känns jätte bra. Men är mycke små fix som måste göras, dom förra som hade bott här tog med en heldel tex saker i tvättstugan så blir och inhandla lite till de.Ja juste, i Lördagas morse drog jag och Alexandra till Linköping, eller ja ikea. Känndes skönt o hitta på något me henne o samtidigt få vissa saker köpta oxå hehe. Idag var vi iväg och firade älsklings morfar på Farsdag, kändes skönt att komma bort lite från alla karonger. Nu är älskling iväg och jobbar, och jag sitter här hemma själv. Känns lite små jobbigt faktist, har kommit in i en depp period. Eller när något är bra är de verkligen jätte bra men när de är tvärtom depppar ja ihop. Så känns lite små jobbigt att vara själv nu om man säger så...


Imorgon ska ja in til Katrineholm o träffa läkaren, hoppas på att få göra ett extra ul. Men inte säker...
Går in i vecka 15 på Torsdag, tiden går verkligen JÄTTE fort. Är då 10 veckor sen vi två fick veta, tycker den tiden har gått fort. Så nu får gäran resten av tiden gå fortare hehe ;)





1/11

Vart väldigt dålig på att upptatera bloggen, men ska bli ändring. Jag lovar! Imorgon åker jag o Älsklingen o hämtar nycklarna till huset.Tycker personligen att tiden gått väldigt fort, men de är ja väääldigt glad över.

Igår efter jobbet så städade vi ur lägenheten, tog tusan2 1/2 timme. Men nu är det iaf klart. Sen vidare til Vingåker och kolla på lite kläder, jag köpte två par mjukisbyxor. Hehe de behövs nu kan jag säga, går in i vecka 14 på Torsdag. Tiden springer iväg... :)
 

Nej nu ska ja tittar klart på tvn, sen sova så de blir fort morgon så man kan sluta jobba och åka till huset.
Zandra love Patrik

RSS 2.0