15/10-09

Idag var vi på inskrivningen på mödrarvården, kändes läskigt men välidigt spännande!Är så himla glad att Patrik var med, fy och ursch för blodprov! Trodde verkligen jag hade vant mig efter alla prover detta år men nej de hade jag inte... Så den 10Maj är det beräknat, sen får man se med senare ul om de flyttas fram/bakåt. Jag hoppas det blir tidigare jag, då jag känner massa som fyller år i slutet av Maj. Efter vi hade vart där så åkte vi till lägenheten för att hämta Millan, Patrik vart jätte mysig /go. Tror han vart glad då han förstod han med nu att de är på RIKTIGT! Känns helt overkligt.. hehe
Nu är de närmare flytten! pratade nyss med Pappa ang nästa helg och flytten från lägenheten- Floda. Känns lite onödigt/dumt och ta hit allt sen flytta de vidare om två veckor men så får man göra ibland..







Jag älskar er två över allt annat, min lilla familj!/ Eran Zandra








8/10-09

Redan Torsdag, veckorna springer iväg! Sitter hemma o tar de allämnt lungt, himla skönt då det har vart massa saker denna vecka. Så idag blir de Luncg/middag tillsammans med Patrik för första gången denna vecka. Vi båda har ju haft fullt upp och jag har inte vart hemma så mycke denna vecka.  I helgen blir de utflykt, ska ut i skogen och kolla på rally. så förhoppningsvis så ska Emelie & Micke me ut.
Nu är de bestämt, den 25 tömmer vi lägenheten. Ska bli skönt och få hem alla saker o sen kunna flytta allt till nya huset, spännadne ju! :) Nej nu ska ja börja med lunchen, är jätte hungrig.


Några bilder ja hitta på mobilen förut.







4/10-09

Söndag igen då.. Och snart blir det att börja jobba igen, både jag och Patrik börjar och jobba idag. Som tur jobbar jag inte hella vecken hehe. Igår hann vi åka till Vadsbro och tvätt lite av våran tvätt, jag hatar verkligen att vara utan badrum/tvättmaskin! Men nu är det inte långt kvar till flytten och jag LÄNGTAR...! Sen på kvällen så åkte vi hem till Micke & Emelie och fira henne som fyller år på Tisdag, vart en himla mysdag/kväll.
Tack mina/våra söta vänner som gratttulerar. :)

Familjen mupp våren 2008

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man /Zandra

RSS 2.0