31 januari 2010

Sabina tyckte ja skulle upptatera min blogg, kände att jag vill inte skriva något när allt inte är bra. Det märks att de är söndag. Humöret äe verkligen inte på topp allt känns bara skit just nu......




Upptataerar väl när ja har något vettigt o säga.

25 Januari 2010

Måndag igen då, imorogn är de sista jobbpasset för mig. Och JA nu känns de skönt, visst kommer nog bli tufft att vara hemma men nu är de inte långt tid kvar tills lilla filuren kommer. Båda ja & älskling längtar! Vi var hos Bm i Fredags, så nu har Patrik oxå fått höra lilla W´s hjärtljud. Allt såg så bra ut, känns så skönt att inget var fel. Den lille sparkar för fullt nu varje dag, känns så himla mysigt. Här om morgonen låg vi i sängen och skulle precis kliva upp, då ser Patrik själv hur lilla W sparkar. Hans leende på läpparna just då det går inte ens att beskriva, de gör mig glad att se honom glad! :)

Denna vecka jobbar han förmiddag, innebär att vi ses mycke! I like! På Fredag är de begravning, igår (söndags ) var vi i kyrkan på södagsgrjes hehe minns inte va de hette. Så blir två kyrkbesök för oss mindre än en vecka. Hoppas de går bra på begravningen, tycker sånt är jobbigt men är ju fint.


/ Zandra



   
26+3     

Älskling som sover när han har chansen o vara me mig ;)

               


Älskar honom

    
Denna tex stämmer nu, jag kan inte vara lätt att leva med när ja är gravid.


Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så
Om du lämnar mej, kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dej, som ingen annan har
Jag är ingen särskild, mendans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där (är där), för mej (för mej)
Som jag är här för dig
Ge inte upp

Livet är en gåta, du är gåtans svar
Allt annat må försvinna, om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar- Det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Så aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där (är där), för mej (för mej)
Som jag är här för dig
Ge inte upp

När jag klantar mig, när jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå, tro för oss två
För du vet vad jag än gör, ja, vad jag än gör

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där (är där), för mej (för mej)
Som jag är här för dig
Älska mig då

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där (är där), för mej (för mej)
Som jag är här för dig
Älska mig då, älska mig då
Älska mig då…
Zandra Älskar sin Patrik över allt anna!


17 januari 2010

Söndag igen då, veckorna springer tusan iväg! Mycke har som sagt hänt denna vecka, beskedet om "morfar". Inte min då men Patriks. Sen var jag på möte i Torsdags ang att jobbet ville att ja ska sluta jobba nu pgr av att jobbet är för riskfyllt. Så från & med den sista Januari är jag avstängd från jobbet. När hon sa att hon ville att ja skulle bli de så vart ja lite irriterad, känslan att någon annan kunde bstämma åt en. Men ju mer vi pratar om det här hemma så känns de ändå ok. Det är ju faktist för en bra sak, så nu kan jag plugga de sista till körkortet o så. Sen när ja fått de kan ja hälsa på folk ja vill o sen åka och handla saker till lilla bebisen. Men känns lite tris att gå hemma i tre månader o bara vänta (hoppas tiden går fort ).  I Fredags efter älskling ÄNTLIGEN ommit hem från jobbet, var massa strul. Så kunde vi åka ner till småland, väl nere bjöds de på mumsig tacos som ja hade beställt. Vart dock en kort besök då älskling skulle iväg o jobba ikväll, så vi åkte hem igår kväll. Idag har ja hunnit med både de ena o de andra. Nu blir de att ta de lungt i soffan till Söndags filmen sen blir de sova. Ska jobba 13-7 i morgon, sen p -möte. Denna vecka är fullspeckad. Längtar tills på Fredag, då vi ska till barnmorska.

/ En gravid tjockis

         

Pappa & sari på bröllopet


12 januari 2010

Min älskling kom hem tidigt i morse, jag får alltid en klump i magen då jag vet att de är lite väl tidigt att komma hem ? Ja roppar ner för trappen o säger : har du redan slutat ? Han kommer upp i sovrummet, har inte tagit av sig ytterklädenra än. Aa, de gick bra i natt. Men fick tråkigt besked av mamma i morse, hon ringde mig. Då förstod jag.. Hans morfar hade gått bort. Denna dag har vart väldigt dyster här hemma, men de är inte så konstigt. Vi tände ljus ute och inne, en tanke till Gotfrid. R.I.P.


Nu längtar ja ännu mer till helgen, liten mini semster till småland kan vara behövligt nu.




10 januari 2010

Igår var en väldigt händelserik dag, började med att Patrik skulle hämta mig i stan efter jobbet, då startar inte våran bil.. Han får ringa till sin pappa som får komma o låna ut deras bil. Vad skulle vi göra utan dom ? Hehe. När han väl är inne i stan så åker vi och handlar o se, sen vart bi båda så hungriga så vi åkte till Sultans & åt lite lunch, dax för det då.. Sen kom ja på att nu när Patrik oxå var i stan kan vi åka upp till Madde o kolla på vagnen, vi bestämmde oss för den. Så nu har vi en barnvagn o hämta sista denna månda:) Känns skönt att de är fixat. Sen hem o packa upp alla mat o så, för vi skulle vidare till Helena o fira henne. Efter de var de palnerat att vi skulle hem o äta god mat o mysa framför tv o bara ta de lungt. Men när vi har vart i Floda o hälsat på så får vi samtal om att Patriks morfar har ramlat o ambulansen var på väg.
Orkar inte skriva allt som hände, var jobbigt.. men är glad iaf att jag var med och kunde finnas där för Patrik. Hans morfar ligger på sjukhuset nu, o kommer nog göra ett tag. Vart hem efter några timmar på akuten, titta lite på filmen baksmällan. Patrik sa att den va bra, hehe ja somnade efter tio min... Nu är de söndag igen o ja ska ivä och jobba. Men älsklningen jobbar förmiddage denna vecka så vi kommer att kunna ses, sen blir de småland till helgen. Myspys!

gick föresten in i vecka 24 igår:)

 

 

            Älskar dig över allt annat!


3 Januari 2010

Igår vart det en tripp ner till Norrköping, efter mycke strul me bil o så åkte vi väl ner. Micke & Linda åke med oss ner, myspys! Väl nere vart jag jätte hungrig så vart macdonalds, älskling övertalade mig.. Sen en tripp till media market. Vi hitta vårt efterlängtatde hemmabio, så de ska väl kopplas in till nästa helg då älskling är hemma o LEDIG! Börjar bli rätt trött på hans jobb nu, de går verkligen u över vårat förhållande då han kommer hem på förmiddagen o börjar jobba sen på kvällen, Tycker de är väääldigt jobbigt. Hoppas de kommer att ändra sig till våren sen.. Igår efter vi vart i Norrköping hämtade vi Sabina, så igår kväll vart de myspys i soffan. Dock somna ja men ändå hehe. Idag tog vi oss en liten myspromenad och tog de allämnt lungt. Nej nu blir de att lägg sig i soffan o ta de lungt innan ja ska börja me maten.


          


1 Januari 2010

Har precis avslutat en toppen mysig kväll med Micke & Linda, självklart va älskling med ;) Satt o pratat att de här var tredje året vi firar nyår tillsammans, så ska göra detta till en tradition. Mysigt värre nu när vi båda har familj, eller vi snart iaf..
 Nej nu blir de sova, upptaderar mer sen med bilder.
Gott Nytt år på er alla!

RSS 2.0