31 Maj 2010

Graviditeten

*Vilka var dina favorit kläder? : Mammajeans
*Vad var din/dina favorit rätter? : Det varierade

*Vad var dina/din favorit dryck? : vatten
*Vad tyckte du inte om? : i början gilla ja inte macdonalds, blä! men sen avtog det
*Vad var du mest sugen på? : Det varierade också, men frukt
*Hade du halsbränna? : Ja dygnet runt nästan från vecka 30-35
*Hade du foglossning? : nix
*Hade du sammandragningar? : Ja

*Mådde du illa? : De första veckorna
*Vilken sovställning var bäst? : vänster sida

*När var din BF dag? : 8 maj, han kom den 22 maj

*Gick du över tiden? : mm exat 14 dagar
*Hur mycket gick du upp i vikt? : 10+
*Hade du mycket vätska i kroppen?
: MM mycke i slutet, men avtog dagen efter förlossnigen :D
* Hur var ditt psyke? : Bra tycker tycker jag, dock inte dom sista veckorna.....
*Gnällde/klagade du?
: Nej inte så mkt tycker jag
*Vad trodde du det var för kön? : pojke
*Visste du vad det var för kön? : nej men hade en magkänsla på pojke
*Hur låg ditt SF mått som mest? : 37 cm
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? :tog de som de kom..

*Hur ser du på graviditeten idag? : Även fast det var tungt o jobbigt i slutet var det så mysigt, saknar redan min mage hehe

Förlossningen
*När började din förlossning? : kl 10 22, då tog fom hål på fosterhinnan
*Hur började den? : började kl 11 då värkarna staratades me dropp
*När åkte du/ni in till förlossningen? :åkte in 21 då jag skulle bli igånsatt sammadag eller dagen efter.
*Vem/vilka åkte du in med? : Patrik
*Fick du/ni åka hem igen?
: Nej
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? : mälarsjukhuset i E-tuna
*Hur mycket var du öppen när ni kom in?
: 1- 1/2cm
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på forlossningen? : värkarna kom tätare o ganska kort tid efter att vi kom in började krystvärkarna.
*Vilka/vilken var med under förlossningen? :Patrik o två barnmorskor
*Tog du nått smärtstillande?
: ryggbedövning o lustgas, dock hade dom förlågt på
*Grät du?
:  nej konstigt nog...
*Vad tyckte du var jobbigast? : Värkarna
*Var du rädd för något?
: att något skulle gå fel..
*Hur lång tid tog det? : från att dom tog hål på fosterhinnan till krysvärkarna- 11 timmar
*Hur ser du på förlossningen idag?
: Det var häftigt! vill göra om det
Barnet
kön : pojke
William Gottfrid Nälsen
*Hur mycket vägde barnet? :3475gram
*Hur lång var barnet? : 50cm
*Vad var huvudomfången? : 34 cm
*Hur mådde barnet? :
Bara bra


sista magbilden


28 maj 2010

Dålig på att upptatera, vi mår iaf bra.:)





                                                     Mina killar, jag älskar er!

säger bara en sak, ÄNTLIGEN!

hejsan! zandras lilla syster som skriver här eftersom zandra själv ligger på bb i E tuna med den lilla efterlängtande William i knät oh har de mysigt.  Som ni nu förstår så föddes lilla William gottfrid Nälsen igår kväll kl 23.21  och dom båda mår bra :)  mer info kommer när zandra själv orkar skriva :)

kram kram från Williams moster ;)


20 maj 2010

Ingen bebis än.. Imorgon bitti ska vi till Förlossningen för bedömning. Våran bm tror att vi blir igångsatta, men just nu tvivlar ja.. Eftersom allt vart i mot oss den sista tiden känns de som vi kommer ha den oturen o bli hemskickade igen.. Men vi får se, är lite nerövs inför denna helg!
Millan får åka på semester hem till Vadsbro, så hon har det bra iaf. Idag har vi hållt på utomhus, klippt gräset mm.. Känns skönt  slippa ha de gjort innan den lille kommer. OM den kommer i helgen, ( ja jag har tappat tron...)


Men ja håller er upptatareade :)  


14 Maj 2010 klag inlägg!

Som ni säker förstår har vi inte fått någon bebis Än... Bf +6 idag, vi var hos bm i Onsdags & allt såg bra ut. Så ho sa till oss att i helgen får ni eran bebis. Jojo, jag tivlar.. Hon sa så förra veckan med! Vet att hon inte kan göra något åt saken men tycker ändå att då kan hon vara tyst... (Zandra butter!!)
OM INTE vi får ut våran lilla bebis i helgen så har ja tid hos henne IGEN på Tisdag, o då får vi en tid för igångsättning. Något jag inte vill, man vill ju helst att ens barn ska komma ut självman. Igår hade jag såna sammadragningar så trodde de skulle ha startats i natt men ICKE! Var över i Vadsbro på middag o den lille höll på för fullt i magen, h*n har vart väligt lugn dom senaste dagarna så liv finns det iaf. Varför då inte komma ut ??
Patrik pratar mer o mer om att den ox borde komma ut, kan väl lyssna på någon av oss ?:P Men iaf, men de är iaf MAX 8 daga kvar tills vi får se våran lilla efter längtade filur!



bf+1

Hur kan man längta efter någon man aldrig har träffat ???
Försöker hela tiden vända på steken o tänka tvärtom, njut av sista tiden. De är nu vi kan ha mys utan barn, de är nu vi kan sova hur länge vi vill. Så egentligen borde man kunna slapna av o njuta, men kan de vara för att nu fattar man att de är på allvar ?? Inom 13 dagar är vi föräldrar, jag får min hela familj ja längtat efter. Har inte tidigare oroat mig för förlossnigen, de gör ja inte än heller.... MEN..nu kommer tankarna, tänk om något händer ? o känslan o inte veta hur allt kommer gå. Nej nu blir de iaf promenad me Millan sen sova, Patrik sover redan då han ska iväg i natt. Suck....




Dagen vi väntat på!

8 Maj, än har inget hänt. Nu låter ja säker vääldigt negativ men tror inget kommer hände i helgen heller. Men i natt när jag inte kunde sova pgr av sammandragningarna tänkte jag, så länge vi har väntat tills den dagen jag vart Gravid kan vi lika gärna stå ut dom har 14 kanse extra dagarna.  Kunde inte hålla tårana borta i natt, så älskling kom o trösta mig. Han tycker samma sak som mig, men de är synd att inget har hänt nu när han är hemma han med. Håller mina händer fötter o tår nu att jag slipper åka in själv utan honom till Förlossningen.



6 maj 2010

Besöket hos bm


Vart bara ett vanligt besökt, kolla hjärtljudet, sfmåttet och mitt blodtryck. Allt såg så bra ut så! Pratade om min oro om att gå över tiden, jag tror faktist att vi kommer att göra de. Så fick en
tid hos henne nu på Onsdag, hon hoppdes på att inte behöva ses då hehe. De skulle som sagt vara skönt men med våran otur nu så tror ja som sagt att vi kommer gå över tiden.
Har iaf bestämmt oss att nästa barn blir de en anna bm, hon är trevlig o så men känns som man inte får den hjälp/stöttning man behöver.


6 maj 2010

Lovade mina trogna läsare att inte skriva fören lilla W kommit ut, men måste ju ha något att göra medans vi väntar! Jag har en magkänsla av att vi kommer gå över tiden... Bara för att Patrik börjar jobba på söndag igen ( troligtvis iaf).. Vi båda längtar så mycke nu efter den lille så hoppas den kommer snart!
 Idag ska vi in till bm på em, hoppas verkligen på sista gången!



   39+ 5

3 maj 2010

Måste erkänna en sak, de är hur mysigt som helst att ha min älskling hemma om dagarna! Dock börjar han jobba förmodligen på söndag igen ( om inte lille W kommer ut snart   )Denna dag har bestått av mycke mys! Vi har hållt på o fixat Forden så snart kan jag köra den. Så vart en tripp in till Flen på em för att lämna in däcket som var trasigt, så under tiden tog vi oss en fika o hade allämnt mys! Sen på kvällen åkte vi o hälsade på Sabina som var hemma själv. Vet inte men har en känsla av att de KANSKE händer något ikväll. Fick många sammandragningar medans vi var i Jönåker, sen på vägen hem i bilen vart det värre. Så nu blir de en lååång duch sen sängen. Är helt slut, men som sagt.., Jag njuter av att han är hemma. Kommer bli svårt när han jobbar sen. Men nu vill vi bara ha ut våran lilla W. 5 Dagar kvar till bf.



3 maj 2010

Vem är du?
Hur gammal är du?
Vart bor du?
Vad vill du läsa om?
Känner vi varandra ?

1 Maj 2010

Igår var de vallborg, vi hamna hemma o njöt av soffan. Vi båda var helt slut efter en heldag då vi var iväg & köpte bil åt mig igår. Vart en Ford, de duger fintfint för mig. Bättre än inget hehe. Lilla W är mer än livilig i mage just nu, känns som h*n försöke o trycka sig ut. Till o med Patrik såg hur jobbigt de var igår när h*n höll på. Dock är de mysigt men är ju jobbigt när man ligger ner / ska äta.
 Idag är de första Maj, de innebär att de är 7 dagar kvar tills bf. Vi längtar som tusan!!
Kommer sakna att vara gravid, MEN nu vill vi veta vem de är som ligger där inne. Hur allt kommer att gå mm:)
Imorgon om allt blir som de ska, ska vi ner till Norrköping på ett-årskalas Hos Alica ( micke & linda ).

Nej nu blir de soffan, hoppas på att älskling vaknar snart!

          


RSS 2.0