31 Januari 2012

Var hos bm igår o pratade om allt möjligt, då sa hon bland annat att nästa besök ska vi prata om min graviditet som helhet & så. Detta sita halvår har vart ett va dom värsta halvåren i mitt liv, Eller nej så menar jag ju förstos inte. Men alla dessa hormoner som hoppar upp o ner, gallstenen, besök hos läkare, strul me försäkringskassan mm. Allt detta tar på en kan man ju säga. Men de värsta är nog att familjen har blivit drabbad.. Jag har nog inte vart den bästa sambon/ mamma/ systern. SNART är de över. Jag älskar att vara gravid, ha denna mysiga mage. Känna hur bebisen ligger där inne. Men som sagt, kunde man slippa dessa hormoner som hoppade skulle ja gära välja att slippa dom.  Nej nu ser v framåt, snart har vi en liten bebis här hemma o mysa med. SPÄNNANDE! :)  
lillfot till vänster & william tll höger :)


23 Januari 2012

Redan Måndag igen, här sitter jag hemma själv medans killarna är på jobbet /dagis. Denna vecka är en sån här bra vecka, älskling jobbar dag. ( Innebär att vi kommer ses mycke). Dagens planer är ett beesök tll bm & sen handla lite frukost. Helt galet, igår söndag 22 vart William 20 månader. Vart tar tiden vägen ?? Snart blir de 2 års kalas, galet!



HelgDenna helg har bestått av massa mys iaf.


18 Januari 2012

Ett inlägg med känslor...
Patrik kör ju lastbil oftast i Sörmland eller neråt skåne/skara trakten. När han lämnar hemmet har jag en oro känsla i kroppen från & till. Jag vet att han är kunnig/bra i sin körning. Men det går inte att unvika att ha oron inom sig. För ett årsen tex ringde han kl 6 på morgonen och talade om att han fått axeln ur led och att han var påväg till akuten.  Det var ifs första olyckan han har vart med om, men man vet aldrig någon dag ringer han och säger något annat! Vist när han har kommit hemma på vintern så har han talat om att där var de halt, där fick jag lite små sladd mm..
Men nu! Andra gången på en vecka har de hänt en lastbil o personbils olycka på JUST DEN VÄGEN HAN OFTAST KÖR! Han var inte inblandad i någon av dom, men en vacker dag är det han. Ni förstår min oro i kroppe ännu mer nu ?? Bara för att man själv kör säkert o lagligt behöver inte dom andra göra de.. Nej fy!
Nojiga Zandra kommer hädan efter ge honom en extra kram, puss o aldrig låta honom åka hemmifrån o vi är liiite osms. Nej aldrig! 
Jag älskar dig min Patrik o inget får hända dig ute på vägarna!


    


15 Januari 2012

Trodde ja skulle behöva slippa allt strul med försäkringskassan o läkare, nej icke!
Ska vara hemma o ta de lungt, jo men de är ju lätt när telsamtal måste fixat o mm. Men men. Jag vill ju gäran inte gå hemma o inte ha någon inkomst. I Torsdag var jag på UL igen, lillfot väger 21% förlite fortfarande. Så nu blir de extra koll en gång i veckan. Dom säger att de kan ha o göra me att jag är liten. Vägde ju inte mer en 2500g o var 45 lång. Lilla ja ;)
Gick in i vecka 34 igår, gud vad tiden gåt fort! Vi längtar massor.
Igår var jag och älskling på bio, riktigt mysigt att gå på restuang o sen bio. Bara få ro om oss själva, tog ett varv i Nyköping och upplevde gammla minnen hehe.
   


9 saker ni kanske inte viste ?

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var 13 år, tillsammans med min familj. Hade inga minsta anningar att mina föräldrar skulle skiljas om ca 6 månader, hade gått 5 månader på oppebyskolan. I 7 klass

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Var hemma & Mammaledig till William, jobbade vid behov.

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Chocklad,sura godisar,kladkaka,glass,frukt sallad
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Haha, kan ja ens en hel låt ??

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?
huset vi ville ha
Betala av lånen
Ge till släkten
En resa
Köpa en Pontiac

6) FEM DÅLIGA VANOR?
Pratar i halva meningar, kommer aldrig till sak.
Njuter inte av livet när ja egentligen borde
Tänka mer på mig själv
Vill göra mycke saker men får inte allt gjort,,
Tar sovmorgon

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?
Umgås med Familjen
Äta något gott med trevligt sällskap
Lång promenader i bra väder
Bli ompyslad, tex massage

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?
Rosa kläder
???
??

9) FEM FAVORITLEKSAKER?
Mobilen
Datan


11Januari 2012

Nytt år och nya utmaningar!
Tänk att de har redan gått 11 dagar på de här året och som vanligt är ja dålig på att upptadera.. skärpning!
Hastigt och lustigt vart de bestämt, jag får jobba mer. Har fått problem med gallstenen IGEN...   Så nu blir det att vara hemma och bara ta de lungt innan lillfot kommer.


Lite bilder sen dom senaste dagarna


                                        


RSS 2.0