23 Februari 2010

Snart mars, tiden bara springer iväg. Tänk om snön oxå kunde göra de ?? Visst när solen skiner o det ser ut som en jätte mysig vinterdag, då klagar ja dock inte. Då är de mysigt, men inte när de är så kallt!!Och när man VET att de kommer ta tid innan de försvinner, me massa vatten bölar.. suck!

Sitter här o är nervös, håll tummarna för mig idag!! Tack ;)  

Kan man längta mera ???

Du är på dag 201 av 280. (71,8%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 4 fulla dagar (v28+4).
Beräknat förlossningsdatum Lör 8 maj 2010
Du har 79 dagar kvar till beräknad förlossning.
 

Insåg ikväll att de är nära nu, det märks mer o mer på älskling att han oxå längtar. Jag bara lerr :)



3 Februari                23 oktober 09


                     
Willma /Willam ??                           21 September 2004, älskar dig för evigt!

18 Februari 2010

Tänkte att ja skulle skriva lite innan ja gick o la mig, älskling har precis åkt & jobbat. Avskyr verkligen när man ska behöva gå o lägga sig själv..
Igår åkte jag in till Nyköping hann både ta en fika med Lina & träffa Madde en snabbis. Var trevligt o får träffa ddom båda igen hehe. När jag kom hem stod de en överaskning på bordet, min älskling hade köpt blommor & godis till mig. Hihi, För uppkörningen, allla hjärtans dag men oxå för att ja hade namnsdag igår. Han är verkligen för goo. Tack alla som har grattulerat mig för uppkörningen.

Idag var ja inne i stan (Katrineholm) & ahade handledning på jobbet, tycker personligen att de inte gick så där bra.. men men. Jag jobbar ju inte nu så är ju bara att hålla tummarna på att saker o ting ändras tills man kommer tillbaka. Nej nu blir de tusan sängen, är  jätte trött.



 



Finns ingen finare person, Patrik du är verkligen mitt allt!


16 Februari 2010

Vart väääldigt dålig på att skriva, har en glad nyhet! Jag klarade uppkörningen idag!! :D Så nu är de bara skrivningen kvar, dom närmaste vet när det blir. Men kan säga att snart får ni akta er från vägen hehe. Känndes så skönt & komma hem o få berätta de för Patrik, han var väldigt stolt så de gjorde mig väldigt  glad. Åkte med hans päron hem från Flen förut, så när vi kom hem firade vi me en varsin semla, mumma!
 
Imorgon ska ja in till Nyköping & bland annat hälsa på Lina, ska bli mysigt o få träffa dig gumman.
I Helgen var de allahjärtans dag, här hemma tog vi de allämnt lungt. Fick oväntat besök av Tomas, var riktigt troligt o se honom igen. Nej nu blir de sängen, är jätttte trött


Lite bilder från helgen.


 
Patrik är mitt allt, älskar dig idag & för evigt!


29+ 3


10 Februari 2010

Tiden bara springer iväg! Nu är de mindre än tre månader kvar tills den lille/lilla filuren hoppar ut. Längtar så hila mycket just nu.. Men oxå till att de blir vår så man känner öite vårkänslor hehe.
Igår gick inte riiiktigt som planerat, men jag är inte bitter! Jag är på igen, ni som känner mig borde veta vad jag pratar om. Snart sitter ja här o bara leer.
Har precis avslutat en mysfrukost med Sabina, vi ska in till Katrineholm idag på dagen då jag har en tid hos Bm. Och hon ville följa med o de får hon så klart. Första gången älskling inte följer med men känns ok när hon är med :)
Annars mår jag rätt bra nu, medecinen börjar nog att hjälpa nu, så nu hppas vi här hemma att de blir lungt på den fronten.
Nej kanske göra sig iordning innan man ska åka ??


Zandra Älskar sin Patrik!


Göteborg 2008, vissa stuner saknar man mer än andra!!


3 Februari 2010

Har inte orkat upptaterat på ett tag, förra Fredagen var de begravnig för "morfar" Allt gick jätte bra, var himla fint vinterväder den dagen oxå så de vart så lyckat det kunde bli. Sen till det andra, över en veckas tid har jag haft ont i revbenet men inte försökt tänka så mycke på det. Då jag trodde de var en vanlig sträckning, i Söndags fick jag nog så jag ringde 1177. Och de var ju inte till någon nytta... Dom sa bara åt mig at ringa förlossningen i E-tuna, så gjorde det och fick prata med en tjej som menade mest på attja kunde komma men va låååång tid. Så beslöt mig att vänta tills Måndag, måndag ringde ja först E-tuna sen vart de Nyköping. Kommer in där o dom tar massa prover o de visar sig vara magkattar.. Eller dom tror iaf de, men inte jag.  Åker hem igår, Tisdag.. Står o har laga mat med Sabina så hunger det till ordentlig. Kan inte ens stå eller sitta o trårna bara sprutar på mig, älskling som fortfarande var hemma ringer 1177 o dom säger åt mig att åka in. Så han ringer sina päron som då var hemme så dom kunde köra in mig, efter 4timmar på akuten får jag veta att de är Gallsten. Fast den "milda" eftersom stenarna är så små Än..
Fick träffa en jätte bra läkare, tur att Sabina var med mig in så jag fick lite sällskap där inne hehe. Läkaren säger iaf hur allt ligger till mm, säger då oxå att man inte kan göra så jätte mycke pgr av att ja är gravid. Så får äta tabbleterna ja fick sen får vi se hur allt slutar, ja hoppas verkligen att det går över FORT..Vill ju helst slippa alla problem nu sista tiden när ja har mått bra annars.

Lite bilder sen helgen då.
 
   


 


RSS 2.0