29/4-09

Mycket har hänt sen sist, i fredga den (24) fyllde älskling år,och i Torsdags kom pappa hit på besök och Sabina kom på Fredagen. Så på fredgen hade älskling bestämmt att han ville ha kina mat så vi åkte in till stan och storhandlade óch sen vidrae till och köpte mat. Senare på kvällen vart de kubb spel, jag o Patrik vann mot Pappa & Bina. hehe..  
På lördagen vart de firande för Patriks del, så släkten på hans sida kom o vi grillade. Himla skönt väder var de så satt verkligen o njöt!

Denna vecka blir de inte så myce ses för våran del, både jag o Patrik jobbar mycke sen sen ska han iväg på kryssning med jobbet på Fredag-Lördag. Tycker de är kul att han ska iväg o ha kul själv, men känns lite tråkigt nu när vi inte ses något denna vecka. men efter ett samtal i tel igår medans båda jobba kom vi framtill att i morgon (valborg) ska vi ha en myskväll. Och bara umgås! Ska bli himla skönt faktist nu när jag jobbar istorsätt hela veckan.


Hoppet finns fortfarande kvar, vill ju veta nu!
       
Älskar dig du är mitt allt



21/04-09

4år och 7 månader idag då, ingen kan älska som vi. Är så himla glad att jag har dig. Du är verkligen meningen här i livet. /Din Zandra






Snälla kom hem nu, jag behöver dig!

16/4-09

Grattis på Namnsdagen Älskling, Patrik.
Nu Hoppas vi, håller tummarna!  

12/4-09

Så nu var påsken avklarad detta år med, var mycke mat och trevligt sällskap. Vi två hann  vi med att njuta tillsammans. Idag innan jobbet tog vi en fika/lunch på sultans i solen.Riktigt mysigt! Sen gick  ner till vadsbro sjön, millan vart galen när hon inte fick bada.

Igår var  i Vadsbro och hälsade på och fick årets första grillmat, mumsig värre. Det smakr så gott me grillat nu när solen kommit oxå.

Det går sagta men framåt, men snart är vi nära vårat mål ;)


Här kommer några bilder från helgen.

Zandra älskar Sin Patrik





                                                                              

1/4 -09

Mycket händer om dagarna, våren kommer snart och det känns väldigt skönt. Stnd har vi två inte hunnit njutat av vårvädret tillsammans men jah hoppas personligen att det kommer snart, vi behöver det. 
Nu längst upp på önskningslistan står de en heldag tillsammans med varandra, me massa skratt och ett leende på läpparna. Bara att få vara med varandra skulle kännas skönt.
Jag hoppas med all kärlek att vi två får dela sommaren 2009 tillsammans, våran 5 sommar tillsammans. Minns en första gången vi sågs, jag ler när jag tänker tillbaka!




Jag såg ett ljus i dina ögon, ett ljus som ännu lever kvar.
Jag minns så väl den första gången, min vän.
Vi möttes, det var sommar, och jag fann kärleken.


Två mörka ögon, och leendet Du gav mig
och ingenting var längre som förut.
Den varma känsla, som bor nånstans inom dig
förändrade mitt liv på en minut.

Två mörka ögon, och kärlekslågor tändes
som värmde mig och lyste upp min väg.
Den blick Du gav mig, så underbar den kändes
den sommaren för länge sen, då jag fann kärleken.

Det fanns en sång på dina läppar,
en sång som Du lärde mig förstå.
Jag minns så väl de vackra orden, min vän,
Du lärde mig den sommar'n, när jag fann kärleken .
Trots allt är du mannen i mitt liv och Jag älskar dig. / Din Zandra

RSS 2.0