Frågade

Jag frågade mig själv för några veckor sen hur de känndes att vara en mamma ?? Tror jag vet nu hur man vet att man är en mamma ...
När det svider i hela hjärtat och man gråter hela vägen hem ifrån dagis då du lämnat ditt barn som verkligen hellre vill vara med dig än att vara kvar på dagis.
Jag älskar William Gottfrid Näslen Över hela mitt hjärta!!

21 November 2011

Igår var Madde här med sina tjejer och hälsade på, riktigt trevligt! Där har vi en RIKTIG vän. Madde och jag har känt varandra se så där i 17 år. Jag hoppas våra barn en dag i framtiden kommer att också skulle kunna umgås o vara vänner.  Var mycke lek med barnen, tyvärr regnade så vart bara en kort lite stund ute. Bestämde att när snön kommer, OM den ens kommer att komma.. Då ska vi ha en heldag här så blir de varm chocklad o pulka åkning. Myspys!

13 November 2011

Idag är det farsdag, Tack min älskade pappa att du finns!- Saknar dig så att de gör ont, tänk om de inte var så många mil i mellan oss..
Igår åke älskling till Jönåker & hämtade Sabina, för hon skulle sova här. Vi sitter o kollar på - Dumpa honom! Haha, båda somnar. William vart jätte glad när moster kom o väckte honom i morse, han viste ju inte att hon hade bli hämtad.
På em vart de att Fira Pappa Yngve, min svärfar. Som vanligt massa god mat!
Och nu ikväll var de dax att skjusa Sabina till Tåget, alltid lika jobbig men men...
Igår gick vi in i vecka 25!? helt galet, men ja LÄNGTAR.. samtidigt känner ja oron hur de ska gå..
Pappa - Patrik & Pappa- Yngve





11-11-11

Fredag IGEN.. Veckorna går alldeles för fort, i morgon går jag in i vecka 25. Vart har alla veckor  tagit vägen ?
Igår var jag på kontrol hos bm, allt såg jätte bra ut. Men vete tusan va ja ska säga om min bm.. Nej ja gillar henne inte! Känns som hon är iskall/ bara gör sitt jobb o inget mer.. Men men. Bara hoppas på att allt går bra så man slipper kontakta henne mer än när ja ska dig. Har dock börja känna av foglossning.. Inge kul!
Idag på em tog vi hos i kragen och åkte till Floda, för att se till Älsklings morfar/mormor i minneslunden. William tyckte de va jätte kul me alla gravar o ljusöverallt.
Ikväll blir de hemmamys/ tacos kväll. Är ledig i helgen, skönt!

8 November 2011

Bloggen har inte direkt kommit i första han på sista tiden.. Men nu känner ja att ja måste skriva av mig!
När William föddes fick ja frågan : Hur känns de att vara mamma ? Helt underbart att ha ett annat liv o en sån söt lite son. Men vadå mamma ? Hur är en sådan ?
Själv har jag inte haft den bästa relationen med min mamma, så en sak viste jag iaf att jag skulle göra allt för att William o min relation skulle blir ännu bättre!
Nu så här 1 1/2 år senare, VET jag fortfarande inte hur en mamma ska vara....
Men jag VET iaf hur jag INTE ska vara till varken William eller bebisen. Jag tänker göra allt som står i min makt att deras o min relation ska bli den BÄSTA!!

Jag kankse inte är den "bästa mamman" men en sak är iaf säker : JAG HAR ÄLSKAT DIG FRÅN FÖRSTA STUND!

RSS 2.0