24 juli 2010

Igår var en fullspäckad dag! Hade först besök av Johan & Madde, båda två avgudar William o de är skönt de hehe. Då kan man få lite extra hjälp av dom, så bjöd på tacopaj till lunch. Vart allmänt mys me dom på em. Sen på kvällen när jag & William var ensaman hemma bestämde vi oss för att åka till Nyköping o ta en fika me Inger & Bina i hamnen. Himla mysigt!

                   

 Idag Torsdag blir de att packa allt inför våran semester tripp till Gävle, måsta ha massa packning till denna familj haha!

vad ska ni andra göra i midsommar ??


22 juni 2010

Dålig igen på att upptatera!
Vi är redan inne i mitten av Juni, o idag den 22 blir William en månad gammal. Tiden går verkligen sjukt fort, ite skillnad på dom där 14 dagarna haha!
På Fredag är de midsommar, då åker vi upp till Gävle i några dagar. Blir skönt & få ro om Patrik lite, tror han med inners inne är glad att ha semester IGEN.
Står massa saker på tappeten som ska hinnas med då, får väl se om de ens hinns.

Var på bvc igår, William väger nu 4140g & är 55 cm. stor kille :)



Lillprinsens bästa vän!- Ior!


14 Juni 2010

William sover efter en heldag, var inne i Katrineholm på förmiddagen & hälsade på Madde o Nova. Gick på stan och köpte lite kläder till William, hade egentligen inte råd men är så kul o handla till honom hihi. Och de var behövligt då de är varmt o han behöver korta kläder oxå. Sen kom moster Sabina på em o myste med oss, :) Tack för hjälpen med William så ja kunde klippa gärset!





10 Juni2010

Funder och har kommit fram tilll.....
I morse när William var vaken 2 1/2 timme, dock låg han bara o tittade. Men vi ville sova hehe, då kom jag fram till att han verkar inte bli mätt av ammningen på dagen. Så de ja kom fram till var att ja ska ge honom ersättnig på dagen o amma på nätterna. Har läst några bloggar där vissa mammor har testat de och de har funkat. Idag var första dagen vi testa, o jag tycker de funkat.Dock har vi åkt bil mycket idag, han älskar att åka bil. Men forstätter i morogn med
.
 Så nu är min fråga till mammor där ute,
Tycker ni jag är dum som kommer göra så ?
- Amma på nätterna o ge honom erstättnig på dagen. Då kan Patrik oxå hjälpa mig om de behövs. Sen min andra fråga, hur la ni upp arbete där hemma medans era barn var små ??

På em idag var vi ute i Enstaberga o firade Lina som fyllde 20 år! Grattis Gumman!!



9 juni 2010

Insåg idag att William är redan 18 dagar gammal!? Tiden går verkligen fort, jag ska erkänna. Jag ÄLSKAR att vara mamma! Han är verkligen de bästa som hänt oss.Kan titta på honom i timmar, just nu ligger han o sover i bärselet. Hur mysigt är inte det ??
Älskling åkte nyss o jobbade, de är verkligen tomt utan honom här hemma. Vi båda längtar tills helgen då vi ska få umgås själva,ska bli myspys!
Bara vara hemma o gosa o äta gott och titta på William ;)

Nej nu ska ja göra lita mat medans guldklimpen sover.










Lina var &  hälsade på oss igår!


dagens

Klockan:  18.09
Humör: Neutralt
Kläder: kota leggings, grått linne
Hår:tuffs
Smink: inget, söndag idag .P
Undran: om ja ska ta o äta innan william vaknar?
Innan: haft kort besök av yngve och britt (mina svärföräldrar)
Nu: äter:D
Gillar: solen!
Gillar inte: att huvudvärken är här, patrik jobbar. o att våran bil kanske är trasig...
Borde: vila lite innan inatt
Låt:  Magnus Weideskog-Förlåt

6 Juni 2010

Sveriges nationaldag, och söndag igen. Patrik åkte nyss o jobbade efter hans två veckor ledig. Kan erkänna att de är j*vligt tomt redan här hemma utan honom. Vet inte om de är hormonerna som hoppar eller om jag fått ÄNNU mer känslor för honom sen William kom ? Vi var i från varnadra i Torsdags då jag var i Nyköping o träffa Madde, sen var jag iväg i Fredags på firmafest. Saknade honom enormt mycke bara på den korta stunden ?
William börjar bli mer o mer vaken om dagarna / nätterna. Han är dock lugn, inge skrik han vill bara vara med. Så i morse var ja helt slut då han var vaken i över två timmar, så tog honom i bilen för att åka en vända fär att få honom att sova. Åkte ca 30 min o han sov max en kvart.. Väl hemma vakande han igen men då fick Patrik ta honom, sen vart de mys i sängen. Han fick ligga mellan oss o sova tills mamma ville gå upp. Nu ligger han i bärselet o sover, skönt! Nu ska ja passa på att göra lite nytta här hemma.

Zandra älskar sin familj, <3


   
Bilder från i morse kl 4


Du är mitt allt!- Jag älskar dig!!


RSS 2.0