21/2-09

Ligger i sängen på jobbet, hade hellre velat vara hemma och myst med Älsklingen. Men slutar kl 15 imorgon och är ledig i ett dyng och du med så då kanske man kan njuta av tiden tillsammans. Igår kom Madde över och åt lite mat och kolla på film med mig, Patrik låg i soffan och sov han. Hehe.. Ju mer jag tänker på de ju mer vill jag, så ska nog boka oss en hotelövernattnig. Finns ett mysig hotel i Jönköping med med badkaroch tre - rätters middag. Kan vara skönt o få åka bort lite. Kanske svänga förbi pappa i samma veva ?


Här kommer lite bilder sen allahjärtans dag!    



                    

12/2-09

Det finns inget mysigare än att ha dig nära, idag slog det mig vad det var jag höll på att gå miste om denna höst
.Våran kärlek!
Tillsammans har vi klarat oss ur både hat o kärlek. Vänner som har försökt att försökt att förstöra mellan oss, svartsjuka, svek och tårar. Men också att bo ifrån varandra i ett år med 27 mil i från varandra och bara sets på helgerna. Och ett samtal om dagen. Om en månd har vi två vart tillsammans i 4 1/2 år. Minns dagen då vi vart tillsammans som de var igår.
Jag skickar sms till dig : Tjejen vill ha kille, frågan är om killen vill ha tjejen´?
Du svarade: jag trodde de redan var vi två?
21September 2004 vart vi ett par.
2007-01-20 Flyttade vi ihop, efter mycket prata fram o tillbaka så beslöt vi oss att göra de. Lyckan att bo ihop med dig, att bilda min egna familj. Jag lovade dig att ta mitt körkort och fixa ett jobb. Jag känner själv att de vart svårar att lova det jag hade lovat, men jag har försökt och nu är jag snart där.  Mycket har hänt, men med allt som har hänt så känns de som banden mellan oss blir bara starkare & starkare. Du har funnits där för mig som jag har funnits för dig när de har vart svårt. Men också funntis där för att ha någon att dela lyckan med.
Nu hoppas jag att du känner samma som mig, och att vi ska leva för varandra och få våran egna lilla framtid snart.


För att du finns 
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår

Nu lyser himlen där jag går

Du tar min hand och visar vägen

vi två  midsommar 2007

6/2-09

Har inte kännt så här ppå länge, men -JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING! Ligger i sängen på jobbet nu & ska strax sova. Väntar på att han ska ringa och berätta hur hans kväll har varti o så. Eftersom jag jobbade så kunde jag inte följa med o fira Mamma-Britt idag. Men i morgon ska vi äta middag tillsammans allihoppa. Så efter jobbet blir det bara hem o byta om och hämta upp kamran sen åka igen.

Zandra ÄlSkAr SiN Patrik!

Hur mycke skit det än har vart mellan oss så är det bara dig jag vill ha, du är mitt allt!
För varje dag som går blir kärlekn bara större o större.


                                                                                                 

5/2-09

En mycket mysig dag! Älskling hämtar upp mig i stan för att sedan åka hem till Floda för att byta om och åka till Flen. Där hanskulle klippa sig och jag skulle ta millan till djuraffären för och klippa klorna, Men oxå träffa Lollo. Efter det åkte vi hem till Lollo och fikade lite, Älskling fick för sig och vi skulle splea kort så det gjorde vi, riktigt trevligt!
Sen hem för att han skulle sova eftersom han skulle iväg o jobba mitt i natten. Tycker personligen att de är jobbigt att vi båda jobbar som vi gör, men man måste ju ha pengar så..

Tack för en mysig dag!!

              


RSS 2.0