25 april 2010

Söndag igen då, helgen springer som vanligt iväg. En upptatareing om fredagens inlägg. Patrik mår rätt bra, han är sjuksriven till den 7/5. ( han är hemma när bebisen kommer!!):)
Men han kan inte göra så mycke me handen, men känns skönt att han mår bra iaf. Igår fyllde han år, tur var hade vi hans föräldrar som hjälpe oss me mat/ städning. Då han inte kan göra så mycke o jag som har väkar sturt i kvarten... Börjar ledsena på att ena stunden är de kort tid i mellan sen blir de låång. Så där håller de på. Och de gör ont, så hoppas de blir bebis inna 8 Maj. Men iaf, vart en mysig dag då min familj oxå kom. Var himla mysigt o träffa er! Hoppas på att vi hinner ses idag med.




Grattis min man!


Kommentarer
Postat av: sofi

haha du gissar stort du ;)

2010-04-26 @ 11:40:41
URL: http://sofiiin.blogg.se/
Postat av: Sophie - BF om 8 dagar!

Hej, va kul det kan vi göra. :) Lägger till dig på bloglovin. Det är så kul att läsa andra bloggar som har bf så nära en själv.



Kram

2010-04-26 @ 21:49:49
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
Postat av: Johanna

nämen bloggar du, och det har du inte sagt tidigt. :D hur går det, är bebisen ute än? :) kram

2010-04-26 @ 21:54:40
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

tråkigt att inte bebisen vill komma ut, hoppas verkligen det är dags snart för det är inte roligt att gå runt att ha ont och bara vänta!



ja du, det känns rätt sjukt att det redan har gått 11 månader sen han kom och har lite ångest över att han snart fyller 1 år.. även om det är super roligt! han börjar bli så stor bara, ingen liten bebis längre. men det har varit så underbara och häftiga månader. :D

känns dock som att det var igår han kom, konstigt att tiden går så fort. ehhe



kram

2010-04-27 @ 10:12:49
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0