6 juli 2010

Tiden bara springer iväg! Har njutit dom senaste dagarna av att Patrik haft semester, men på söndag börjar han igen. William utvecklas hela tiden, följer rörelser, leer. man bara smälter innom sig när man ser honom lee.:)
Ikväll ska vi ÄNTLIGEN fixa i hans rum.

nu till lite frågor!
Hur gamla var era barn när dom fick flytta in i sitt eget rum?
sov dom bra där?
hur har ni delat på annsvaret hemma då ni fick barn??








Kommentarer
Postat av: sandra

Va roligt att få fixa i hns rum :)



1) Niklas fick eget rum när vi flyttade hit. Så han var ca 7-8 månader. Men de skulle fixa fuktskaddan i hans rum först. Så han flyttade in vid 10 månader.



2) Han sov till en början bra i sitt rum. FRån att han blev runt 14 månader så har det vart upp och ned. Ingen natt har sett lika dan ut. Så vi tragglar fortfarande med att få honom att sova i sin säng istället för våran. Han är bra envis:P



3) Innan jag fick foglossningen så har vi gjort så att när jag inte haft jobb, så har jag tagit större delar utav städningen hemma och Nikls under dagen. Sen när Ante är hemma så har vi turats om med Niklas och så har vi gått mer på hur pigga vi själva är. Så någon dag har jag haft hand om hemmet och maten och A om Niklas och katterna. Nästa tvärtom o.s.v



Kramar!!!

2010-07-06 @ 09:19:04
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: Johanna

1, Love flyttade till eget rum när han var 7 månader, så skönt! vi sov så mycket bättre alla tre. :)



2, Han har alltid sovit bra i sitt eget rum, sover hela nätterna sen vi slutade störa varandra. Jag sover hundra gånger bättre, vaknade hela tiden när han pratade och hade sej i sömnen. Han har krånglat lite till och från men det är ju inte så konstigt, det gör ju alla till och från.



3, Vi delar lika på det mesta, vi är hemma lika mycket båda två i princip så min kille jobbar natt. Fast just nu är jag i nån konstig fas s jag tycker det är roligt att städa och göra fint. Så jag låter inte honom ex dammsuga, men han tar nästan alltid tvättstugan och lagar alltid mat. Fast jag kunde ju önska att han tog lite mer hand om Love med, att man slapp säga till om allt hela tiden. Men nån dag kanske det kommer det med, hoppet är det sista som överger människan. ;)



kram

2010-07-06 @ 09:30:37
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Agnieszka, mamma till 2

Här hemma känns det som om bara jag fixr allt... men tror gubbfan har läst min blogg nu då han helt plötsligt säger att han uppskattar mig och det jag gör, och så har han börjat göra en massa saker!



Elton fick eget rum runt året... jag är sån hönsmorsa så jag skulle vilja ha båda barnen sovandes i vårat rum fortfarade, men Magnus har sagt Nej!



kram

2010-07-06 @ 14:15:55
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: emmi

jaa de är helt sjukt va fort tiden går Alinah blir snart 9 veckor =P



Leon flyttade in i sitt eget rum när han var cirka 4-5 månader. just för att han sov hela nätterna så kändes bättre att få in rutinen att sova i eget rum. Hade baby monitor så hörde minsta lilla ljud =) men de funkade perfekt för oss. Han har sovit i eget rum sedan dess!



Jag har de mesta ansvaret under veckan för att Karl jobbar och så har vi varannan dag sovmorgon på helgerna =) så man får sova ut minst 1 dag i veckan haha...men jag städar tvättar och laga mat hela veckorna. Helgerna blir som en liten avlastning för mig. Men om jag ska vara ärlig så föredrar jag att fixa här hemma för Karl är värdelös på att städa haha...så ska de vara ordentligt gjort så gör jag de =)



hoppas ni mår bra

2010-07-09 @ 14:35:30
URL: http://koponen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0