10 Juni2010

Funder och har kommit fram tilll.....
I morse när William var vaken 2 1/2 timme, dock låg han bara o tittade. Men vi ville sova hehe, då kom jag fram till att han verkar inte bli mätt av ammningen på dagen. Så de ja kom fram till var att ja ska ge honom ersättnig på dagen o amma på nätterna. Har läst några bloggar där vissa mammor har testat de och de har funkat. Idag var första dagen vi testa, o jag tycker de funkat.Dock har vi åkt bil mycket idag, han älskar att åka bil. Men forstätter i morogn med
.
 Så nu är min fråga till mammor där ute,
Tycker ni jag är dum som kommer göra så ?
- Amma på nätterna o ge honom erstättnig på dagen. Då kan Patrik oxå hjälpa mig om de behövs. Sen min andra fråga, hur la ni upp arbete där hemma medans era barn var små ??

På em idag var vi ute i Enstaberga o firade Lina som fyllde 20 år! Grattis Gumman!!



Kommentarer
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Ska du inte amma alls på dagarna? Då kanske mjölken sinar tänkte jag. Jag ammade bara morgon o kväll på slutet och man märkte snabbt hur det blev allt mindre och tillslut inte nog.

2010-06-10 @ 21:46:31
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Johanna

det beror ju på hur du själv vill göra, om du vill helamma under en längre tid eller bara hade tänkt amma en liten stund. för som johanna över skriver så sinar mjölken rätt fort, blev samma för mej (men jag ville inte amma mer). har du tänkt fortsätta amma längre så är det nog bättre att du helt enkelt ammar honom mer eller pumpar ut så att mjölken inte tar slut. ju mer du ammar och stimulerar, ju mer mjölk får du. :)

2010-06-10 @ 22:01:35
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

men verkar han inte alls nöjd, gnölar och skriker så är han nog inte nöjd. du vet bäst och känns det så så är det rätt, man ska följa sin intuition. :)

2010-06-10 @ 22:04:09
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

det går nog lättare på natten för att ni båda slappnar av mer. :) jag kunde inte amma, mina bröstvårtor blödde och jag hade jävulska smärtor varje gång han sög, usch. slutade med att love inte ville ta bröstet alls så flaskan var det enda och är så glad att jag började med den även om jag gjorde det för sent. jag kämpade för länge och förstörde viktiga band som tog låång tid att bygga upp mellan oss igen! ville mest säga att du ska göra som du vill och som känns bäst, finns ingen rätt eller fel i den frågan. sålänge du och william mår bra! :)

2010-06-10 @ 22:14:54
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: Leia blev en helt annan människa när hon fick enbart ersättning, alltid nöjd. Det svåra med amning är ju att man inte vet hur mycket dom får i sig. Man får prova lite :)

2010-06-10 @ 22:46:02
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: jenny

Klart du kan göra så! Gör det som känns mest rätt för dig, då är barnet som nöjdast!



Passar på att tipsa om en ny SUPER tävling som är som klippt och skuren för dig ;-)



http://jennyn.blogg.se/2010/june/vinn-sommarens-maffigaste-kladpaket.html



KRAAM!

2010-06-10 @ 23:07:33
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Ingela Hultgren

Som andra har skrivit, om man minskar amningen så kan man sina snabbt.

När Nova började äta mer fast mat och jag amma mindre så försvann mjölken ganska snabbt.

Hur länge ammar han? växlar du bröst?

Man kan ju amma ur båda brösten under ett amningstillfälle. Om du nu vill fortsätta amma så kanske du ska prata med bvc =)

2010-06-11 @ 10:10:41
URL: http://familjenblir4.blogspot.com/
Postat av: Lina

Haha sikken snygg bild då... not :P

2010-06-11 @ 12:12:05
Postat av: linda

Jag tycker nog att du ska amma fullt med ge lite mindre ersättning efter amningen. Dels för att hålla din mjölk igång så den inte sinar och då vet du att han blir mätt och sen för att amningen tycker jag är en viktig grej. Men du vet bäst gums. Sen kan det ju vara så om han får ersättning på dagarna och enbart ammas på natten kanske han inte vill ha då utan vill ha flaskan. Säger det med välmening för jag tycker amning är en sån viktig bit.



puss

2010-06-11 @ 13:16:38
URL: http://adnile.blogg.se/
Postat av: Jessica 20 & Mamma till Liam

Jag delammade i kanske 2 veckor sen sinade mjölken ur och nu pumpar jag ut så han får två måltider med b-mjölk. Men för oss funkar de bättre med ersättning då det är alldesles för krongligt med Ammningsnappen och han blir bara förbannad då de inte kommer lika lätt som ut flaskan.. Så jag får skylla mig själv men tänkta bara berätta de så du vet om riskerna med att börja ge flaska!! Men de är inget fel med att välja att ge ersättning till sitt barn, är bara dyrare ;)

kram

2010-06-21 @ 09:53:57
URL: http://wahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0