14 Maj 2010 klag inlägg!

Som ni säker förstår har vi inte fått någon bebis Än... Bf +6 idag, vi var hos bm i Onsdags & allt såg bra ut. Så ho sa till oss att i helgen får ni eran bebis. Jojo, jag tivlar.. Hon sa så förra veckan med! Vet att hon inte kan göra något åt saken men tycker ändå att då kan hon vara tyst... (Zandra butter!!)
OM INTE vi får ut våran lilla bebis i helgen så har ja tid hos henne IGEN på Tisdag, o då får vi en tid för igångsättning. Något jag inte vill, man vill ju helst att ens barn ska komma ut självman. Igår hade jag såna sammadragningar så trodde de skulle ha startats i natt men ICKE! Var över i Vadsbro på middag o den lille höll på för fullt i magen, h*n har vart väligt lugn dom senaste dagarna så liv finns det iaf. Varför då inte komma ut ??
Patrik pratar mer o mer om att den ox borde komma ut, kan väl lyssna på någon av oss ?:P Men iaf, men de är iaf MAX 8 daga kvar tills vi får se våran lilla efter längtade filur!



Kommentarer
Postat av: Johanna - mamma till Leia

hoppas lillisen kommer ut snart, nu är det faktiskt dags! :D

2010-05-14 @ 08:32:49
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: sandra

Vilken liten buse du har i magen. H*n verkar verkligen gilla att överaska. Hoppas att h*n tittar ut under helgens gång. Du vet att du kan ringa mig när som, om du vill prata lite.



Tänker på er <3 Ha en kanon helg!!!

Kramar

2010-05-14 @ 12:36:48
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: Johanna

tack! livet kändes lite bättre sen, alltid skönt att skriva ur sej irritationen, hehe. hoppas bebis kommer snaaart! :D

2010-05-14 @ 22:06:32
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Jessica 20 och nybliven mamma

Hihi jaa jag gjorde de.. Men de är nog din tur snart med :) Jag kände inte ett skit innan och rätt var de var så hade jag täta värkar så det kan verkligen gå fort och överraska :)

Kram

2010-05-16 @ 12:26:17
URL: http://wahlqvist.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: Hon är 5 månader. Jag ammade endast 3 veckor. Hon sover i eget rum och började med det när hon var ca 2 månader. Sen dess har nätterna varit mycket enklare. Hon vaknar max en gång per natt och vi störs inte av varandra under natten. Dessutom är det lättare att söva henne i hennes säng när hon sover i eget rum än om båda föräldrarna ska behöva ligga o lyssna på när hon bökar.

2010-05-17 @ 11:18:11
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: sandra

Ledsen att jag skriv trackar er här;P Är så himla nyfiken på hur ni har det? Hoppas att ni mår bra. Kramar!!! <3

2010-05-19 @ 18:47:41
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0