3 maj 2010

Måste erkänna en sak, de är hur mysigt som helst att ha min älskling hemma om dagarna! Dock börjar han jobba förmodligen på söndag igen ( om inte lille W kommer ut snart   )Denna dag har bestått av mycke mys! Vi har hållt på o fixat Forden så snart kan jag köra den. Så vart en tripp in till Flen på em för att lämna in däcket som var trasigt, så under tiden tog vi oss en fika o hade allämnt mys! Sen på kvällen åkte vi o hälsade på Sabina som var hemma själv. Vet inte men har en känsla av att de KANSKE händer något ikväll. Fick många sammandragningar medans vi var i Jönåker, sen på vägen hem i bilen vart det värre. Så nu blir de en lååång duch sen sängen. Är helt slut, men som sagt.., Jag njuter av att han är hemma. Kommer bli svårt när han jobbar sen. Men nu vill vi bara ha ut våran lilla W. 5 Dagar kvar till bf.



Kommentarer
Postat av: sabina

va riktigt mysigt att ni kom hit :D <3



<333

2010-05-03 @ 22:54:05
Postat av: Sophie - BF idag!

Ojojoj som det känns nu kommer jag inte alls sakna att vara gravid, längtar bara tills att magen försvinner & man kan börja promenera bort dessa överflödiga kilon, slippa dra i linnet för att det är för kort. ;) Haha.. Men joo, det kommer nog kännas konstigt att inte ha något i magen.



Njao, på ultraljudet var det väl inte riktigt säkert, men bm tyckte hon såg blygdläppar så vi får se då. :) Vet ni?

2010-05-04 @ 10:38:01
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
Postat av: sandra

Vilken myssig dag ni fik tillsammans. Va skönt att ni har det så bra när ni är hemma tillsammans. Håller med dig om att det är jätte skönt att ha sambon hemma.



Hoppas att ni mår bra och att W tittar ut snart :)



Kramar!!!

2010-05-06 @ 08:25:43
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0