19 December 2011

5 Dagar kvar till jul, 12 dagar kvar på detta år!! Vart har tiden tagit vägen ??
Idag var vi iaf på extra ul som vi väntat på, allt såg bra ut. phu...! Så nu slipper vi kejsarsnitt, så skön känsla när hon sa de. Dock väger lillfot för lite, 1150g just nu alltså 20 % under det "normala" Men kan ha med att göra att ja är liten oxå. Men tycker de känns skönt o veta då Patrik vägde över 4000g när han föddes hehe, vill ju inte föda en sådan stor klump. Annars då ? Jo jag jobbar på en, och det funkar bra så kommer att forstätta ett tag till. Iaf hela Januari ut.
Tankarna om att bli två barnsmamma kommer skrämade mer o mer. JAG ska bli 2 barnsmamma! Helt galet.. Kommer ja klara det ?? Menar de är en pärrs bara nu med Williams trots... Men ja tror allt löser sig dock me tiden. Men ska ju inte sticka in under stolen med att tankarna är MÅNGA...
Lillfot idag, man ser ansiktet :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag hade med massa tankar innan, låg mycket och funderade hit och dit men peppar peppar så har allt gått långt över förväntan hittills. Ingen direkt svartsjuka eller någonting, han är så glad och vill gärna visa upp Freja även om han säger "miin Fleja" och lägger armen om ifall någon kommer för nära, haha. Det kommer gå bra, det kommer gå iaf för det måste det ju göra. :P

Du kommer bli en super bra tvåbarnsmamma och det är helt underbart! Jag vill stanna tiden så mycket att jag nästan skulle göra allt för det, tycker det är helt fantastiskt att ha en bebis och en 2,5 åring. En glad, nöjd, skrattande bebis och en glad, nyfiken, pratsam och rolig 2,5 åring, kan inte bli bättre!

Usch vad "perfekt och klyschigt" det låter men det är så och tycker verkligen att det är härligt. :D



Åh har ju glömt att svara om hjärtljuden, http://www.familjeliv.se/Hem/jori/presentation.php här står om flesta om du kan se. :)



Kram

2011-12-19 @ 23:17:25
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0